skip to Main Content

Která je nejlepší rychlá půjčka ihned na účet každému

Jak Získat Tu Půjčku Opravdu Ihned

Půjčka ihned na účet je forma expresního úvěru, který je schválen a vyplacen na účet okamžitě bez jakéhokoliv prodlení. Požadavky na žadatele o úvěr nejsou příliš vysoké – žádat o úvěr mohou i lidé s problémovou úvěrovou historií. Díky využití moderních technologií pak není problém žádat o půjčku ihned online.

Půjčka, kterou můžete čerpat na účet ještě dnes vám může rychle pomoci vyřešit aktuální finanční nedostatek, a to bez dokládání příjmů či dalšího složitého dotazování. Klademe důraz především na rychlost vyřízení, proto je žádost o úvěr ve většině případů obratem schválena. Čerpat peníze na účet tak může klient v podstatě okamžitě. Jak je možné, že je celý proces tak rychlý? Veškeré žádosti jsou schvalovány na základě vyhodnocení jednoduchého algoritmu, který funguje naprosto automaticky. Protože je z analýzy vynechán lidský faktor, proces schválení probíhá velmi hladce a žádosti jsou schváleny takřka okamžitě.

Jaké hlavní výhody vám přináší půjčka ihned na účet?

  • Jedná se o typ půjčky, která je vhodná téměř pro jakéhokoliv klienta – mohou o ni žádat i méně bonitní klienti.
  • Půjčka je ihned online schválena – proces žádosti, schválení i čerpání peněz probíhá plně online – peníze tak máte na účtu doslova za pár minut.
  • Není vyžadovaná vysoká bonita klienta – půjčka je obvykle ihned schválena, protože není vyžadovaná vysoká bonita žadatele. O úvěr tak mohou online žádat i zájemci s negativními záznamy v registrech dlužníků.
  • Nulová administrativa – díky online procesu žádosti, se nemusíte obávat žádného papírování.
  • Peníze jsou vyplaceny neprodleně po schválení žádosti – díky tomu se můžete na finanční prostředky těšit už za pár minut od projevení zájmu o půjčku.

Opravdu může být vaše půjčka ihned schválena?

Půjčky ihned na účet – ať už bankovní nebo nebankovní – jsou obratem schváleny, to znamená, že své peníze můžete čerpat doslova za pár minut. Bankovní půjčku přitom můžete čerpat, pokud máte vysokou bonitu  bezproblémovou úvěrovou historii a dostatečné příjmy, rozhodně však už neplatí jako v minulosti, že byste na čerpání peněz museli čekat několik dní, nebo dokonce týdnů. Zažádáte-li o půjčku ihned na účet v bance, u které máte vedený osobní účet, můžete se dočkat výplaty peněz opravdu obratem.

A co byste měli dělat, pokud vaše bonita není ideální?

Pak máte možnost zažádat o úvěr u nebankovní instituce. Nebankovní společnosti mají mnohem nižší požadavky na bonitu klienta, a proto u nich mohou žádat o úvěr i žadatelé s problémovou úvěrovou historií – negativní záznamy v registrech dlužníků, či lidé bez stabilního příjmu a zaměstnání. Nebankovní půjčka ihned na účet však má své limity – obvykle ji charakterizuje nižší úvěrový rámec a zejména méně výhodné úvěrové podmínky. Díky tomu, že nebankovní společnosti nekladou tak vysoké požadavky na bonitu klienta nechají si běžně za sjednaný úvěr zaplatit více peněz. Ať už se jedná o jednorázový poplatek za zřízení půjčky, či úrokovou sazbu, nebankovní půjčky téměř vždy charakterizuje vyšší RPSN.

Jaké požadavky musí splňovat žadatel o rychlou online půjčku?

  • Dosažení plnoletosti a české občanství
  • Připojení k internetu a počítač nebo smartphone – žádost o půjčku lze vyřídit plně elektronicky
  • 2 doklady totožnosti – což musí být občanský průkaz a jeden doklad k tomu – například řidičské oprávnění, pas, rodný list apod.
Vyplacení rychlé půjčky ihned

Rychlá online půjčka: Řešení nouzové finanční situace

Finanční nouze má mnoho podob a velikostí. Možná se vám porouchá auto a oprava, kterou potřebujete k tomu, abyste ho dostali zpět na silnici, je nákladná. Jiné finanční nouze mohou být důsledkem ztráty zaměstnání, nemoci, pohřbu nebo jakýchkoli jiných neočekávaných okolností. Pokud čelíte některé z těchto situací, aniž byste měli dostatek úspor na její překonání, a potřebujete si narychlo půjčit peníze, může vám s pokrytím nákladů pomoci nouzová půjčka.

Hledání správné půjčky může být stresující, když potřebujete rychlý přístup k hotovosti, ale pokud máte navíc komplikaci v podobě špatné bonity, může se získání půjčky zdát nemožné. Naštěstí tomu tak není. Navzdory všeobecnému přesvědčení je možné získat rychlou půjčku, i když máte špatnou bonitu. Proto je důležité zvážit všechny možnosti půjček, než se v případě nouze obrátíte na drahé a predátorské půjčky. S využitím srovnávače se vám možná podaří najít cenově dostupnější možnost, i když máte nízkou bonitu

Rychlé půjčky ihned na účet: Co byste měli vědět, než si půjčíte?

  • Peníze můžete získat opravdu rychle, nicméně tyto půjčky mají poměrně vysoké RPSN. Hodláte-li dát přednost výhodnějším úvěrovým podmínkám, pak budete muset na peníze počkat delší dobu.
  • Mějte dopředu představu o tom, co potřebujete k žádosti o půjčku, aby si věřitel mohl rychle ověřit vaši totožnost a další informace. Někteří věřitelé říkají, že jejich schopnost rychle financovat půjčku závisí na tom, jak reagují dlužníci na žádosti o doklady.
  • Spočítejte si odhadované splátky a zjistěte, jaký dopad budou mít na váš rozpočet po dobu splácení úvěru.
  • Srovnejte si nabídku u více věřitelů a vyberte si půjčku s nejnižší úrokovou sazbou. Většina online věřitelů vám poskytne předběžnou informaci o výši vašeho RPSN.

Nejčastější dotazy

Mohu požádat o půjčku ihned na účet, pokud nemám dobrou úvěrovou historii?

Ano, naše rozhodnutí o poskytnutí úvěru se zakládá na mnoha faktorech. Od ostatních věřitelů se lišíme tím, že při rozhodování o poskytnutí či neposkytnutí půjčky zohledníme všechny okolnosti. Někteří z našich nejdůvěryhodnějších zákazníků dříve nespláceli předchozí úvěrové smlouvy a několik jiných věřitelů jim úvěr odmítlo poskytnout. Skutečně věnujeme čas tomu, abychom zvážili vaši situaci a zjistili, zda vám můžeme zajistit přijatelnými možnostmi splácení.

Jaká kritéria musím splnit, aby mi byla půjčka schválena?

Abyste získali nárok na půjčku, musíte mít v době podání žádosti trvalý pobyt v České republice a být starší 18 let. Musíte být také schopni a ochotni poskytnout údaje o bankovním účtu a mít dostatečný příjem (nemusí být ze zaměstnání), abyste byli schopní půjčku splatit.

Jak získám své peníze?

Po přijetí žádosti o půjčku a digitálním podpisu úvěrové smlouvy vám zašleme peníze na váš bankovní účet. V 95 % případů obdržíte půjčku do 10 minut od podpisu smlouvy. Někdy to může trvat déle, pokud vaše banka nezpracovává okamžité platby.

Jak dlouho bude trvat, než dostanu rozhodnutí o schválení půjčky?
Podání online žádosti obvykle trvá přibližně 5 minut. Pokud splňujete naše kritéria, budeme se snažit, aby vás někdo z našeho týmu péče o zákazníky kontaktoval do 10 minut a potvrdil si vaše osobní údaje a provedl vás další fází žádosti. Pokud celý proces proběhne hladce, chceme, aby byly peníze na vašem účtu do 20 minut od prvního úderu do klávesnice. Pokud vaše banka podporuje okamžité platby.

Pokud si z nějakého důvodu nebudeme schopni vytvořit dostatečně jasnou představu o vás, vašich financích a vaší schopnosti pohodlně splácet půjčku od nás, můžeme vás požádat o další podrobnosti.

Co se stane, když budu mít problémy se splácením úvěru?

Chápeme, že čas od času může u zákazníků dojít ke změně okolností, které ovlivní jejich schopnost splácet půjčku udržitelným způsobem. V takovém případě s vámi bude váš manažer péče o zákazníky spolupracovat na vyřešení problému.

Pokud se domníváte, že byste mohli mít problémy se splácením půjčky, měli byste se před datem splácení obrátit na svého manažera péče o zákazníky a uvést podrobnosti o tom, proč byste mohli mít problémy se splácením půjčky. Neberte si prosím rychlou online půjčku, pokud si myslíte, že ji nebudete schopni splatit v termínech splátek. Může to mít za následek, že vám vzniknou další náklady na nesplácení a vymáhání půjčky a že se poškodí vaše bonita.

Ohodnoťte tento článek
4.5/5 - (20 hlasů)

Nejnovější články

Nezaměstnaný pár a děti.

Půjčka pro nezaměstnané a její výhody a nevýhody

Většina půjček je dostupná pouze klientům se zaměstnáním – ideálně na dobu neurčitou, kteří mohou prokázat své příjmy. Ne každý se však může pochlubit stálým příjmem. Možná jste právě přišli…

Rychlá půjčka na nové auto od COOL Money

Půjčka na auto: Nejsnadnější cesty k financování automobilu a nejčastější chyby

Pokud uvažujete o koupi automobilu, ale nemáte momentálně dostatek peněz na jeho zaplacení z vlastních zdrojů, máte v podstatě tyto možnosti: porovnat úvěry poskytované bankami či nebankovními společnostmi, nebo zvolit…

Dlouhodobá půjčka bez registru od COOL Money

Dlouhodobá půjčka bez registru: Co byste o ní měli vědět?

Vzhledem k tomu, že je k dispozici tolik různých druhů půjček, může být obtížné zjistit, která z nich by pro vás mohla být ta pravá. Dlouhodobá bankovní nebo nebankovní půjčka…

Diskuze

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top