skip to Main Content

Jak získat okamžitou půjčku pro dlužníky na ruku?

Okamžitá Půjčka Pro Dlužníky Od COOL Money

Ti šťastnější z nás nemají problém získat bankovní úvěr s velmi výhodnými podmínkami. Tyto žadatele obvykle charakterizuje skvělá bonita – vysoké příjmy, nízké zadlužení, a navíc perfektní úvěrové registry. Existuje však široká skupina žadatelů o půjčky, kteří se svou žádostí o úvěr v bance neuspějí a musí se posléze porozhlédnout někde jinde. Jaké mají možnosti? Záleží na situaci každého žadatele. Pro ty, kteří mají nízký příjem nebo negativní záznamy v registrech dlužníků se obvykle nějaké řešení najde, ale co když jde o kombinaci obou negativních faktorů? Co dělat poté? I pro tyto klienty se nabízí řešení.

Nemusí se přitom jednat o notorické neplatiče dluhů nebo problémové jedince. Do skupiny klientů, kterým banka ve svízelné finanční situaci nepomůže, patří i osoby samostatně výdělečně činné, studenti, důchodci nebo maminky na mateřské dovolené. Samozřejmě se může jednat i o zaměstnané, kteří v minulosti prostě zapomněli na fakturu za energie nebo telefon. Všechny tyto osoby jsou diskvalifikované pro žádost o bankovní půjčku. A přesně pro tyto žadatele se nabízí řešení na nebankovním trhu. Jedná se o okamžitou půjčku pro dlužníky na ruku.

Jaké jsou hlavní výhody okamžité půjčky pro dlužníky na ruku?

  1. Dostupnost: Okamžité půjčky pro dlužníky na ruku jsou vhodné takřka pro jakéhokoliv klienta. Ať už bojujete s negativními záznamy v registrech dlužníků, nebo máte nízký příjem, nemělo by to být překážkou při schválení vaší žádosti.
  2. Rychlá reakce: Půjčky pro problémové klienty, jako jsou ti s negativní úvěrovou historií nebo nízkým příjmem, jsou obvykle dostupné online. V závislosti na věřiteli tak můžete mít peníze na bankovním účtu již za 15 minut.
  3. Lze ji použít na jakýkoli účel: Půjčky pro dlužníky na ruku ihned jsou ve sto procentech neúčelové, finanční prostředky tak můžete utratit za cokoli chcete. Mezi běžné důvody, proč si vzít půjčku, patří vylepšení bydlení, nákup domácích spotřebičů, uhrazení účtů za energie nebo platba za dovolenou.
  4. Šance na zlepšení bonity: Nejlepším způsobem, jak si zlepšit svou bonitu, je zvýšit příjem nebo zkrátka vyčkat. Máte-li negativní záznamy v registrech dlužníků, po čase se smažou. Tento typ půjček tak můžete využít k překlenutí období, než budete opět moci žádat o tradiční bankovní půjčku.
  5. Větší pravděpodobnost schválení žádosti: Vaše možnosti jsou omezenější, pokud máte špatnou bonitu, ale existují věřitelé, kteří se specializují na klienty s problémovou úvěrovou historií či nízkým příjmem. Neexistuje žádná 100% záruka schválení, ale pokud máte špatnou úvěrovou historii, měli byste mít mnohem větší šanci získat rychlou půjčku na ruku než klasickou bankovní půjčku.

Co si má klient představit pod pojmem půjčka na ruku?

Rychlé půjčky na ruku, někdy také nazývané půjčky pro problémové klienty, jsou půjčky, u kterých nemusíte dokládat výši vašich příjmů a obvykle nejsou na překážku ani negativní záznamy v registrech dlužníků. Tyto úvěry nabízejí především nebankovní společnosti a nejdostupnější jsou rychlé půjčky v podobě krátkodobých úvěrů. Výjimkou však nejsou ani dlouhodobé půjčky bez doložení příjmů a registru, díky kterým můžete uhradit i poměrně významné nákupy či „investice“.

Okamžitá půjčka pro dlužníky na ruku v podobě nebankovní půjčky je bezúčelová a lze ji tak použít na cokoliv. Doklad o příjmu se nevyžaduje ani od rizikových klientů a když už tak pouze výjimečně.  Tyto nebankovní půjčky jsou dostupné i pro nezaměstnané nebo pro pracovníky na dohodu o provedení práce a lze je sjednat ihned. Nejčastěji jsou poskytovány online přes internet nebo jako SMS půjčky na cokoliv a bez účelu.

Nejrychlejší půjčka bez registru a doložení příjmu je online a lze ji sjednat ihned nebo téměř ihned po odeslání žádosti o půjčku. Většina těchto půjček funguje prostřednictvím speciálně zaměřených nebankovních společností na rychlé a online půjčky. Bez doložení příjmu je možné si půjčit zejména krátkodobě na několik týdnů až měsíců. Je možné si půjčit i prostřednictvím SMS a oba typy těchto úvěrů patří mezi půjčky dostupné i pro důchodce nebo ženy na mateřské dovolené.

Získání výhodné půjčky

Jaké jsou nevýhody těchto půjček?

  • Vyšší úrokové sazby: Věřitelé mají tendenci uplatňovat vyšší úrokové sazby, pokud máte špatnou úvěrovou historii. Dělají to proto, aby kompenzovali riziko, které podstupují. Proto byste měli vždy před uzavřením smlouvy posoudit, zda si můžete dovolit půjčku splácet.
  • Pevné podmínky splácení: Na rozdíl od kreditních karet je částka, kterou každý měsíc splácíte za půjčku, pevně daná a dohodnutá s věřitelem na začátku smlouvy. Je důležité, abyste si mohli dovolit splátky hradit po celou dobu trvání úvěru. V opačném případě mohou zmeškané splátky negativně ovlivnit vaši bonitu a dostat vás do finančních potíží.

6 kroků, jak získat výhodnou rychlou půjčku na ruku

  1. Zkontrolujte si svou bonitu: Není nic horšího, když požádáte o bankovní úvěr a jste odmítnuti. Věřitelé mají obvykle stanovený minimální požadavek na bonitu klienta a žadatel s horší bonitou, než je minimální hodnota, může být odmítnut. Do registrů dlužníků však není problém nahlédnout a pokud hodláte žádat o vyšší úvěr, vyplatí se registry dlužníků zkontrolovat.  Ve svých registrech dokonce můžete najít i chyby, které po opravě zvýší vaši bonitu.
  2. Porovnejte si věřitele. Žádní dva věřitelé nemají stejné požadavky na dlužníky ani stejné rozpětí sazeb, proto se vyplatí porovnat více možností. Nejlepší věřitelé nabízející okamžitou půjčku pro dlužníky na ruku nabízejí sazbu, kterou si můžete dovolit, a další užitečné funkce, jako jsou rychlé financování nebo mobilní aplikace pro správu splátek půjčky. Věřitelé používají různá kritéria pro výpočet vaší úrokové sazby. Získejte nabídky od několika věřitelů a porovnejte úrokové sazby, poplatky za poskytnutí a sankce za předčasné splacení, abyste zjistili, který z nich vám nabídne nejnižší RPSN. Rovněž se podívejte na podmínky splácení. Poskytovatelé půjček pro problémové klienty mohou nabízet různé podmínky splácení. Kratší doba splácení znamená, že se dříve zbavíte dluhů a celkově zaplatíte méně na úrocích. Delší doba splácení naopak sníží vaši splátku.
  3. Předběžná žádost: Vyplnění žádosti vám prozradí, s jakou sazbou, výší úvěru a podmínkami splácení můžete počítat. Je to obzvláště užitečné, pokud se snažíte zjistit, zda splňujete podmínky pro získání půjčky, a chcete porovnat nabídky úvěrů. Tuto funkci nabízí většina srovnávačů online půjček.
  4. Výpočet splátek půjček: Než si půjčíte, seznamte se s výši měsíční splátky a celkových úrokových nákladů půjčky. Nesplácení by opět mohlo poškodit vaši bonitu, a ještě více vám přitížit. A znalost toho, kolik zaplatíte na celkových úrocích, vám pomůže rozhodnout se, zda se vám půjčka vyplatí.
  5. Zvažte ručitele: Ručitel u půjčky vám může pomoci půjčku získat nebo získat nižší úrokovou sazbu. V případě žádosti s ručitelem se k žádosti přidají informace o bonitě a příjmu další osoby, která se zaváže, že půjčku splatí, pokud ji dlužník nebude moci splácet.
  6. Podejte si žádost: Pro urychlení procesu je užitečné shromáždit si předem dokumenty, které potřebujete k žádosti o půjčku. U tohoto typu půjček vám však pravděpodobně postačí průkaz totožnosti, číslo mobilního telefonu a emailová adresa. Většina věřitelů nabízejících rychlou půjčku na ruku vám oznámí rozhodnutí během pár minut.

TIP: Pokud hledáte jinou variantu, zkuste půjčku ihned na účet ještě dnes.

Co vás nejčastěji zajímá?

Jak poznám že mám nízkou bonitu?

Pokud jste v minulosti nespláceli půjčku nebo pokud jste neplatili nájem, účty za energie nebo dopravní pokuty, je pravděpodobné, že máte špatnou bonitu. Totéž platí, pokud máte nízký příjem. Na internetu lze nalézt mnoho stránek, které vám dovolí nahlédnout do vlastních registrů dlužníků a poskytnou vám dobrou představu o aktuálním stavu úvěrových registrů, vaší bonitě a o vaší schopnosti získat půjčku.

Jakou částku mohu prostřednictvím okamžité dlouhodobé půjčky pro dlužníky získat?

Dostupná výše úvěru se obvykle odvíjí od vaší bonity – čím je vyšší bonita, tím vyšší částku si můžete půjčit. Lidé, kteří nemohou nebo nechtějí prokázat své příjmy, případně lidé s negativními záznamy v registrech dlužníků samozřejmě nemohou očekávat, že získají půjčku ve stejné výši jako v bance.

Je skutečně možné získat i půjčku bez nahlížení do registru dlužníků?

Ačkoliv hovoříme o půjčce na ruku, která je obvykle půjčkou bez registru a doložení příjmů, neznamená to, že by věřitel do registrů dlužníků nenahlížel – ze zákona prostě musí. Tito nebankovní věřitelé však nepovažují drobné prohřešky v úvěrové historii za problém a obvykle posuzují bonitu klienta alternativním způsobem.

Jsou půjčky pro problémové klienty výhodné?

Tento typ půjček charakterizují pochopitelně méně výhodné úvěrové podmínky než bankovní půjčky. Na druhé straně jsou dostupné mnohem širší škále klientů. Výhodnější úrokovou sazbu můžete získat, pokud o půjčku budete žádat s ručitelem, nebo zvolíte zajištěnou půjčku. V takovém případě však podstupujete riziko, že dostanete ručitele do problémů, případně přijdete o zástavu, pokud nebudete půjčku splácet.

Jaké nabízejí rychlé půjčky na ruku úvěrové rámce a splatnost?

Záleží, zda žádáte o dlouhodobou nebo krátkodobou půjčku od čehož se odvíjí i výše úvěru. Krátkodobá půjčka má obvykle splatnost do jednoho měsíce, dlouhodobá do jednoho roku. Podobně platí, že dlouhodobou půjčku obvykle charakterizuje vyšší úvěrový rámec a naopak.

Za jak dlouho budu mít peníze na účtu?

Díky možnosti žádat o půjčku na ruku bez doložení příjmů a registru online, probíhá proces schválení velmi rychle a peníze můžete mít na účtu doslova za pár minut od podání žádosti.

Ohodnoťte tento článek
4.8/5 - (13 hlasů)

Nejnovější články

Nezaměstnaný pár a děti.

Půjčka pro nezaměstnané a její výhody a nevýhody

Většina půjček je dostupná pouze klientům se zaměstnáním – ideálně na dobu neurčitou, kteří mohou prokázat své příjmy. Ne každý se však může pochlubit stálým příjmem. Možná jste právě přišli…

Rychlá půjčka na nové auto od COOL Money

Půjčka na auto: Nejsnadnější cesty k financování automobilu a nejčastější chyby

Pokud uvažujete o koupi automobilu, ale nemáte momentálně dostatek peněz na jeho zaplacení z vlastních zdrojů, máte v podstatě tyto možnosti: porovnat úvěry poskytované bankami či nebankovními společnostmi, nebo zvolit…

Dlouhodobá půjčka bez registru od COOL Money

Dlouhodobá půjčka bez registru: Co byste o ní měli vědět?

Vzhledem k tomu, že je k dispozici tolik různých druhů půjček, může být obtížné zjistit, která z nich by pro vás mohla být ta pravá. Dlouhodobá bankovní nebo nebankovní půjčka…

Diskuze

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top